top of page
DSC_0196.jpg

INA DEKKER

Hallo ik zal mij even voorstellen ik ben Ina Dekker en ben getrouwde en heb twee kinderen die nu hun eigen weg al hebben gevonden.

Ik woon in Wanneperveen waar we op een rustige locatie wonen met veel natuur om ons heen verder hebben we een hond en een kat met enkele krielkipjes die heerlijk door de tuin heen lopen.

Wij hebben een huis aan het water wat ook gelijk de mogelijkheid bied om een stukje te varen.

Kort gezegd bij ons kun je heerlijk tot rust komen.

Wat wij jou kunnen bieden is een kamer alleen voor jou met de nodige steun en begeleiding.

Je wordt dan onderdeel van ons gezin en de bedoeling is dat we samen wat huishoudelijke klusjes doen zo als eten koken en samen aan tafel gezellig te eten en de dag door te nemen.

Door dat mijn leven niet altijd op rolletjes ging heb ik veel meegemaakt en dat heeft als resultaat dat ik nu een sterke en ruimdenkende rustige en lieve vrouw ben geworden die positief in het leven staat en daarbij graag jong volwassenen zou willen helpen om net even die steun en hulp te bieden die deze jong volwassen persoon nodig heeft om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen

Vaak gaat dit niet met de vrienden en kennissen/familie om je heen.

Mocht je dit aanspreken of wil je weten of Time-Out iets voor jou kan betekenen kun je altijd vrijblijven bellen of mailen. Dan kunnen we er samen over praten .

Ook kunnen we kijken of het voor jou van belang is om andere problematiek aan te pakken om dit allemaal vast te kunnen houden en de kans op een terugval te verkleinen.


Het is de bedoeling dat we elkaar eerst beter leren kennen dat gaat het makkelijkst als je een paar weken / maanden bij ons in komt wonen. Op die manier gaan we samen zoeken naar wat voor jou nodig is en welke weg we gaan inslaan.

Over mij: Ontmoet het team

HET LOGEERHUIS

(De Definitieve tekst nog aanleveren)

Ben jij op zoek naar een tijdelijk verblijf?

Dan kan Logeerhuis Time-out misschien iets voor jou betekenen.
We zijn een kleinschalige opvang voor jongeren die even niet thuis of op de groep kunnen zijn.
Wij bieden je een eigen kamer in een rustige omgeving en een ruime tuin waar je je lekker kunt uitleven of juist relaxen.
We hebben 2 slaapplaatsen en kunnen overdag 4 jongeren opvangen.

Over mij: Over
Over mij: Pro Gallery
bottom of page